CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 9 December 2011

Sahabat Selamanya :))











nie laa member2 ak satuu kelas..


Ramai kann kwn2 akuu .. haa tu blum cmpur yg satuu kelass .yarr we love to be friends.  smua org ak anggap kwn ak .. tpii ak rapat dgn drg nie jak .. yg lain tue hanya teman biasa .. etchenk !! ayat tue bha .. n yg penting smua classmate ak kwn baik ak .. yarr termasukk laa drg nehh ... tpi drg best of de best.. dah nmanya satu clkass , so apa lgii .. keja kmi b'story jak klau time ndak bljar laa .. n mestii story kmii tue ketawa jakk .. hhaaxx .. n kwn kuu nie klau ketawa naa klau bolee 1 class dgr .. ehmm , t'msukk ak la kot .. hhee .. kwn ak yg sorang nie c yatii, dia slalu jdii p'hatian klau kmi b'story coz dia nie klau ktawa agak kuat ckit drii kmii .. hhee , n sir wong kmii yg ajar science pun suka usik dia gara2 laughing nya .. yati , jgn mara .. hhee .. tpii tu lar kmii .. sometimes ttime ckguu tengah teaching kmi pun , ada gak la antara kmii nehh yg b'story , story apa pun ndak tau laa .. hmm aplagii jwbnya , kena denda laa .. lolx..


Actully kmii smua nehh ndak la rpat sgt .. yg lain2 tue jak dah memang kwan .. tpi coz sudaa satu class so kmi pun jdi rpat n became best friend .. tpii x kesah lar kan

its fun bila kwn dgn drg nehh .. lots of character ada .. 
kalu ada masa , kmi akan plan mau hangout sma2 .. tpi most important mestii ada enough money okee !!
well kmi nie bkan lar anak2 org kaya .. kmi smua sederhana .. tpi susah senang kmi sma2 .. jap2 ya ka ?? .. hhe ..
ye lor ..  x kesah lar janjii kmi happy .. n slagii ada masa n still young kita enjoy !! ..  yarr !!


kami .. de girls ~
perfect kan .. ckup anggota .. opss no no .. terlebih anggota .. hhaa ~










SAHABAT SELAMANYA 

Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia

Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia



Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita



mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia


Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia